Skip to main content

JADI AHLI

JOM JADI AHLI SEKARANG..


Kita jana pendapatan dari rumah je macam saya sekarang ni..Alhamdulillah full time housewife with degree but I choose to focus with Shaklee. Why?? Baca SINI

BAGAIMANA NAK DAFTAR??


Nak daftar jadi ahli ada 2 cara. nak free ke nak yg berbayar. nak tau yg mana dulu nih..

1) Secara BAYARAN
Anda boleh mendaftar dengan membuat bayaran hanya RM80 untuk pendaftaran seumur hidup. once in a life tau. memang berbaloi sebab kejap je akan dapat pulangan balik insyaallah kalau memang fokus.

2) Secara PERCUMA 
Ha camne tu kan..boleh dapat free membership jika ada buat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM750). Yang famous selalu orang ambil Vivix 2 unit atau collagen powder 3 unit. dapatlah mereka free member. mudah je kan..

Jom lah kita..

Hubungi saya dan saya akan uruskan untuk urusan pendaftaran atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID 1092808 sebagai sponsor/upline.



KELEBIHAN MENJADI AHLI :)



Apa benefit if jd ahli shaklee??

bila kita dh jadi ahli,
1. dapat beli dengan harga ahli yg harganya lg murah dr harga retail ( up to 33%)

2. setiap produk tu ada point (UV) dan boleh kumpul2 then cukup minimum point 150UV layak tukar ke cash (RM)

3. bila dh jadi ahli, secara x langsung akan jadi SID (Pengedar Shaklee)

4. Bila dh jadi Pengedar, dah tentulah boleh jual produk2 ni kat kawan2, sedara mara, family, or iklan kan di FB, page, blog, email, whatsapp, instagram n etc..

5. Bila dh jual byk, dah tentulah point yg kita dapat kumpul pun byk.. dan tentulah banyak juga RM yg kita akan dpat..

6. bila dh jadi SID, ada macam2 benefit lain - naik rank, incentive dr shaklee, incentive travel dan incentive kereta :D

Bagi yang menjadi ahli utk makan sendiri...
  • Tak perlu maintain point dalam Shaklee
  • Tak wajib beli produk setiap bulan untuk maintain keahlian
  • Dapat membeli produk dengan harga ahli dan setiap pembelian akan diberi point yang akan ditukar kepada cash setiap bulan
  • Boleh memulakan perniagaan Shaklee jika berminat suatu hari nnt..insyaallah
Sebarang pertanyaan sila hubungi saya ye.Terima kasih..


Salam cantik dan sihat,
~Aisyah~
Pengedar Sah Shaklee Anda
017-3468802
rsaisyah317@gmail.com

Post a Comment

Popular posts from this blog

Kenali tujuh jenis kelas makanan

Ketahui 7 jenis kelas makanan..rasanya dulu dah tau da time belajar tapi jom kita buat revision sikit yee...
1) KARBOHIDRAT
Makanan yang mengandungi karbon, hidrogen dan oksigen
Fungsi: membekalkan tenaga kepada tubuh badan untuk membolehkan kita membuat kerja serta menjalan segala aktiviti fizikal.sumber tenaga untuk proses fisiologi seperti pertumbuhan dan pembiakanmembantu mengelakkan suhu badan melalui pengoksidaan karbohidrat dalam proses respirasiKesan kekurangan: tubuh badan jadi lemahkurang tenagapertumbuhan tubuh badan terbantutContoh makanan:  Nasi, roti,ubi kentang,pisang,gula,ubi kayu

Penting tuam bayi lelaki

Masa berpantang dulu, mak mertua cukup bising dan sentiasa berpesan,
 "Jangan lupa tuam anak tu cah.budak lelaki senang masuk angin.susah nanti kau nak jaga.."
Ha gitu lah bunyi pesanan nya..ye lah nampak remeh tapi kalau tak buat teruk jadinya. Saya pun rasa malas jugak sebenarnye.hehe..tapi pesan orang tua ni kena la ikut kan. Mana yang patut kita ikut lah..lagipun benda dah ada..ada dah beli siap-siap masa pregnant dlu.
Ni contoh tuam yang boleh digunakan. Mula-mula tu pakai ni pastu tak tahu cara nak guna pergi bakar atas lilin hitam lah jadi nya..haha..senang rupenye panaskan atas iron pastu rasa lah dulu kat tangan. Nanti ada pula yang melecur kan..So cari dekat en google je lah..
Oh akhirnya kan apa yang mak mertua aku cadang..gunakan kain sapu tangan dan panaskan pada iron. Sama lah teknik nya. Rasa dulu kepanasan dia baru tuam kan pada bayi tau.
Masa mula-mula pantang kat rumah mama dulu..mama tuam guna daun mengkudu yang dilayurkan.pun boleh jugak. tapi leceh sket…

16 Kebaikan Ostematrix untuk ibu menyusu dan ibu berpantang

Bila sebut kalsium je mesti kita ingat yang perlukan tu adalah kanak-kanak sebab untuk tumbesaran atau untuk orang tua untuk elak dari osteporosis. Jadi kita yang dewasa dan pertengahan ni tak perlu ke? jangan camtu ye...
Kalsium penting untuk pembinaan tulang, gigi, sel darah dan sebagainya, menjadikan ia adalah kandungan mineral terbesar dalam tubuh kita – kira 21.5 % daripada berat badan kita, banyak kan?

Kita memerlukan kalsium setiap hari… Sebabnya kita kehilangan kalsium setiap hari…Terutama orang perempuan kerana mengalami haid, mengandung, menyusukan dan menopous. Secara purata seorang dewasa kehilangan 400-600 mg kalsium setiap hari… Oleh itu setiap hari, secara purata kita perlukan 1000 mg kalsium. 
Kalsium amat penting kepada ibu yang menyusu dalam menyalurkan kalsium yang bermutu pada anak yang menyusu dan juga mengelakkan kekurangan kalsium dalam tubuh kerana 99% tubuh kita terdiri daripada kalsium. Rambut, kuku, tulang, gigi, dan hanya 1% sahaja kalsium dalam darah.