Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2015

Bila Shaklee Menjadi Fenomena :)

Hari ni dapat tugasan dari 'mama' kenapa masih setia dengan Shaklee. Masing2 ada reason sendiri atau PUSH FACTOR untuk teruskan bisnes ni.
For me personally.
1) Tak rugi apa2 pun. u buat u dapat :) Sebab apa tau sy ckp gitu sbb nk jadi ahli ni pun serendah rm75. tak perlu simpan stok tak perlu modal yg besar. kalau kite mkn kt kedai pun lebih dari nilai tu kot.hee..
Apa yg kite nak ialah sekeping hati yg keras dan keinginan utk berjaya dlm bisnes shaklee ni.
2) PRODUK --> Always safe, green and works Lagi sekarang ni shaklee macam da jadi fenomena jek.hee. bukan ape la mksudnye semua orang pun da makan.bukan maksud pasaran da tepu tapi nk tunjuk tu produk shaklee memang dipercayai dan disayangi ramai sebab da bantu ramai diluar sana.
Misi saya sendiri nak bantu seramai yang boleh untuk lebih SIHAT DAN CANTIK :D
Sebabnya saya sendiri dah rasa keberkesanan produk shaklee ni..saya mula dgn set pantang 3 in 1. masa tu da terlambat sket mula sebab da hujung2 pantang dan saya sang…